ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φιλόδοξα σχέδια από τον Μάνι Πακιάο – Ο πυγμάχος που θέλει να κυβερνήσει τις Φιλιππίνες

Φιλόδοξα σχέδια από τον Μάνι Πακιάο – Ο πυγμάχος που θέλει να κυβερνήσει τις Φιλιππίνες

Ο Μάνι Πακιάο είναι ένας εκ των πιο γνωστών πυγμάχων του πλανήτη μας, ενώ τα κέρδη του από το αγώνισμα “ζαλίζουν”.

Όμως τα φώτα φαίνεται να έχουν πέσει επάνω του για έναν άλλο λόγο και όχι για τις επιδόσεις του μέσα στο ρινγκ.

Ο βραχύσωμος σούπερ σταρ της πυγμαχίας ανακοίνωσε πως θα βάλει υποψηφιότητα στις Προεδρικές εκλογές του 2022 προκαλώντας την αντίδραση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Τα μέλη μιας ομάδας του κυβερνώντος κόμματος έδωσαν το χρίσμα στον 42χρονο Πακιάο για να διαδεχτεί τον τωρινό κυβερνήτη Ροντρίγκο Ντουτέρτε.

Ο Πακιάο πρόσφατα επέστρεψε στα ρινγκ έπειτα από μια διετή διακοπή και παραμένει ο μόνος πυγμάχος με παγκόσμιους τίτλους σε ένα βάθος τεσσάρων δεκαετιών, παρά την ήττα του από τον Γιορντένις Ούγκας για τον τίτλο στο WBA (Super) των ελαφρών βαρών.

«Δεν ξέρω. Αφήστε με πρώτα να ηρεμήσω και να αποφασίσω αν θέλω να συνεχίσω ή όχι να παλεύω» είπε μετά το ματς, λέγοντας πως θα ανακοίνωνε την οριστική του απόφαση τον επόμενο μήνα.

«Ξέρω ότι αντιμετωπίζω ένα δύσκολο πρόβλημα σε έναν πιο δύσκολο κόσμο από την πυγμαχία. Όμως θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους» σημείωσε.

Στο μεταξύ, ενώ δεν έχει ακόμα αποφασίσει στο αν θα κρεμάσει οριστικά τα γάντια του, ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του.

«Στο όνομα των συμπατριωτρών μας που εδώ και καιρό ψάχνουν τη σωστή καθοδήγηση στη διακυβέρνηση και μια αληθινή υπηρεσία στον λαό των Φιλιππίνων, με πολλή εγκαρδιότητα, γενναία και ταπεινά ζητώ τη στήριξη σας» είπε ο Πακιάο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το κυβερνών κόμματα που έχει πολλές τάσεις στο εσωτερικό του δεν έχει δώσει ακόμα το χρίσμα στον Πακιάο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.