ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Nέα επιστροφή που «διώχνει» τον X. Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Nέα επιστροφή που «διώχνει» τον X. Ονιεκούρου

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες για άλλη μία ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό μετά τον Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του μάλιστα συνδέεται και με το μέλλον του Χένρι Ονιεκούρου.

Ένας από τους παίκτες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον το περασμένο καλοκαίρι ήταν αυτό του Χένρι Ονιεκούρου, βέβαια η απόδοσή του την φετινή σεζόν σίγουρα δεν έχει καταφέρει να πείσει πως άξιζε τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι στιγμής παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει από τον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών σε 21 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόνο στον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στις 26 Αυγούστου, για τα προκριματικά του Europa League, ενώ παράλληλα έχει μόλις μια ασίστ στην αγώνα με την Άντραχτ Φρανκφούρτης.

Βάζοντας ως δεδομένο πως ο 24χρονος δεν βοηθάει ούτε αμυντικά, αλλά ούτε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την ομάδα αν έρθει μια καλή πρόταση.

Άλλωστε o Χ. Ονιεκούρου έχει χρηματιστηριακή αξία περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt, ενώ στην Τουρκία συνεχίζει να έχει πολύ καλό όνομα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να αναφέρουν πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται έντονα να τον αποκτήσει.

Έτσι αν οι Ερυθρόλευκοι τελικά αφήσουν τον Νιγηριανό να αποχωρήσει είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε μια ακόμα μεταγραφή που θα αφορά την θέση του εξτρέμ, αφού στην ομάδα θα μείνει με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα και Βρουσάι για εκεί.

Έτσι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ όχι απλά θέλουν να προχωρήσουν σε μια απλή κίνηση, αλλά έχουν στο νου τους να ενεργοποιήσουν ακόμα μια… βόμβα μετά τον Κώστα Μανωλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει στην απόκτηση που φόραγε τα Ερυθρόλευκα, αγωνίζεται σε αυτή την θέση και… καίγεται να επιστρέψει στο Λιμάνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.