ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ξεσαλώνει» η Λίμα μετά το χωρισμό και τα 30εκ. ευρώ που της ζήτησε ο παίκτης Γιάριτς!

«Ξεσαλώνει» η Λίμα μετά το χωρισμό και τα 30εκ. ευρώ που της ζήτησε ο παίκτης Γιάριτς!

Χώρισε τον Γιάριτς και η …ευτυχισμένη μαμά είναι πιο αισθησιακή από ποτέ. Αναφερόμαστε στην Ανδριάνα Λίμα, της οποίας τα κάλλη απολαύσαμε τις Άγιες τούτες ημέρες. Που; Στο βίντεο που κυκλοφόρησε το «Love Magazine» στις 26 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του «μία γυμνή για κάθε μέρα γιορτινή…»

Με εσώρουχα, ζαρτιέρες και στήθος πιο γεμάτο από ποτέ! Φαίνεται ότι προσπαθεί να κερδίσει όσα είχε χάσει μέσα σε πέντε χρόνια γάμου με τον …Έλληνα Λάτση, κατά κόσμο Μάρκο Γιάριτς. Αλλά να πούμε την αλήθεια κάτι γνώριζαν στο Περιστέρι και του έδωσαν το εν λόγω επώνυμο, αφού τα ετήσια έσοδα είναι υπερβολικά. 

Να φανταστείτε ότι όταν παντρεύτηκε την Λίμα έβγαζε ετησίως 46εκ. δολάρια και η περιουσία του ξεπερνούσε τα 145.000.000 δολάρια. Η Βραζιλιάνα έβγαζε μόλις 7 εκ. δολάρια! Γι’ αυτό και όταν χώρισαν, πέρσι τον Μάιο, της ζήτησε την καταβολή 30εκ. ευρώ εξαιτίας των κερδών που έχασε εξαιτίας της, ενώ χώρισαν και την κοινή περιουσία ύψους 210 εκατομμυρίων δολαρίων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα του Γιάριτς δεν “αυγάτισαν” μόνο από τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε, αλλά έκανε και επενδύσεις. Στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ, σε κτηματομεσιτικά στο Μονακό, στην εταιρία καλλυντικών Cover Girl, ενώ διατηρεί στην ιδιοκτησία του αλυσίδα με εστιατόρια στη Σερβία, δικό του brand με ρούχα (Macchia J.), άρωμα, vodka και ιστοσελίδα (Younghollywood) καθώς και μετοχές σε ομάδα (Belgrade Angels Team).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.