ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αντρές Ινιέστα: Ο Ισπανός Άσος που έδινε μάχη με την κατάθλιψη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Αντρές Ινιέστα: Ο Ισπανός Άσος που έδινε μάχη με την κατάθλιψη – «Δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Όσο πετυχημένος ή πλούσιος και αν είσαι, η κατάθλιψη δεν κάνει διακρίσεις.

Ο Αντρές Ινιέστα μπορεί στα μάτια του κόσμου να είχε τα πάντα, ωστόσο ο ίδιος αντιμετώπιζε τους δικούς του «δαίμονες». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πριν λίγα χρόνια έδωσε μάχη με την κατάθλιψη.

«Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έλθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ. Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής», εξομολογήθηκε ο Ισπανός άσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια συνέντευξη είπε κι άλλα ενδιαφέροντα, όπως για την κόντρα που είχε φουντώσει επί εποχής Μουρίνιο μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. «Ο Μουρίνιο ήταν ο βασικός λόγος για τις κακές σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες εκείνη την περίοδο. Αυτό έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν έβλεπες τη συνηθισμένη αντιπαλότητα, αλλά μίσος και το κλίμα που υπήρχε ήταν δυσβάσταχτο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.