ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντικαταστάτη – Ομάδα από το εξωτερικό φέρεται να θέλει άμεσα τον Εμάνουελ Ινσούα

Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντικαταστάτη – Ομάδα από το εξωτερικό φέρεται να θέλει άμεσα τον Εμάνουελ Ινσούα

Την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο φαίνεται ότι εξετάζει ομάδα από το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες… Θέλοντας, μάλιστα, να προχωρήσει στην μεταγραφή άμεσα κι όχι το καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα ένα μικρό ποσό στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», ως γνωστόν, δεν έχουν συμφωνήσει με τον Αργεντινό αμυντικό για νέο συμβόλαιο. Συνεπώς, δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, υπό την προϋπόθεση αφενός να ικανοποιηθούν από τα χρήματα που θα λάβουν κι αφετέρου να βρουν διάδοχη λύση…

Μάλιστα, πάνω σε αυτό το κομμάτι, ήδη ο Τσάβι Ρόκα «χτενίζει» τις αγορές για διαθέσιμα αριστερά μπακ προκειμένου στον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμοι για… παν ενδεχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βέβαια ούτως ή άλλως ψαχνόταν για τη συγκεκριμένη θέση λόγω και της διαφαινόμενης φυγής του Ινσουα ως ελεύθερου το καλοκαίρι. Πλέον, όμως κοιτάζει με μεγαλύτερη… ζέση, αφού όπως προείπαμε δεν αποκλείεται οι εξελίξεις με τον 28χρονο άσο να είναι άμεσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.