Αφέθηκε ελεύθερος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ – Είχε κατηγορηθεί ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκα σε μπαρ» (φωτο)

Αφέθηκε ελεύθερος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ – Είχε κατηγορηθεί ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκα σε μπαρ» (φωτο)

Υπό κράτηση είχε τεθεί ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μετά από καταγγελία ότι «έδειξε τα γεννητικά του όργανα» σε μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα σε ένα μπαρ στην Κορσική και μετά της επιτέθηκε ερωτικά, όπως μετέδωσαν εχθές διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο France 3 Corse μίλησε με φιλικό πρόσωπο του φερόμενου θύματος για το περιστατικό που οδήγησε τον πρωταθλητή του Ultimate Fighting Championship στο τμήμα την περασμένη Παρασκευή. Ο 32χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος το Σάββατο χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών περιμένει τώρα να ολοκληρωθούν οι έρευνες των τοπικών αρχών προκειμένου να μάθει αν πρόκειται να συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση.

https://www.instagram.com/p/CEOvbU3J1Fj/?utm_source=ig_embed

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο Ιρλανδός αθλητής της έδειξε το μόριό του και μετά της επιτέθηκε μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στην πόλη Κάλβι, στις 6 Σεπτεμβρίου.

«Σύμφωνα με μάρτυρα που μίλησε με την καταγγέλουσα το ίδιο βράδυ και με την οποία ήρθαμε σε επαφή, ο ΜακΓκρέγκορ, συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές του, φέρεται να έδειξε τα γεννητικά του όργανα στη νεαρή γυναίκα χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν εκείνη κατευθυνόταν στην τουαλέτα του μπαρ», αναφέρει το ρεπορτάζ του France 3 Corse. H ανώνυμη πηγή ανέφερε ότι η γυναίκα, που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές με τον σύζυγό της, υπέστη έντονο σοκ εξαιτίας του περιστατικού. Ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν γνωρίζει αν σημειώθηκε και σεξουαλική επίθεση μετά το παραπάνω περιστατικό.

https://www.instagram.com/p/CE6nKsPJB9T/?utm_source=ig_embed

Όπως εξηγεί η Daily Mail, παρότι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει αφεθεί ελεύθερος, η υπόθεση παραμένει ενεργή, και μπορεί να κληθεί ενώπιον τακτικού ανακριτή αυτήν την εβδομάδα. «Ο ύποπτος υποβλήθηκε σε σημαντικές ιατρικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μετά το Σαββατοκύριακο», ανέφερε εχθές πηγή της εφημερίδας που εμπλέκεται στις έρευνες. Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο πρόκειται για εξετάσεις ρουτίνας σε τέτοιου είδους συμβάντα, αλλά χρειάζεται χρόνος προκειμένου να εξασφαλισθεί η ακρίβεια 100% των αποτελεσμάτων. Όπως επισήμανε, είναι επίσης πιθανό το περιστατικό να καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στο μπαρ, ή από κάποιον θαμώνα που ίσως τραβούσε με το κινητό του τον 32χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φερόμενο θύμα του ΜακΓκρέγκορ έκανε την καταγγελία την περασμένη Πέμπτη και ένα 24ωρο αργότερα οι τοπικές Αρχές έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο στο υπερπολυτελές γιοτ του, αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών. Η Εμανουέλ Ραμόν, δικηγόρος του ΜακΓκρέγκορ δήλωσε ότι ο πελάτης της «αρνείται κατηγορηματικά ότι έκανε τίποτα κακό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.