ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φοβού την Ρωσική αρκούδα

Φοβού την Ρωσική αρκούδα

Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης του TOP 16 της Ευρωλίγκα ξεκινάει μ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Άαρον Τζάκσον, ενώ και ο Βοροντσέβιτς θα κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει το ματς. Τα ίδια και χειρότερα είναι τα δεδομένα για τους Μαδριλένους, αφού οι Γιουλ, Φερνάντεζ είναι σίγουρα εκτός και ο Αγιόν δεν είναι απόλυτα υγιής, αλλά θα σφίξει τα δόντια και θα δώσει κανονικά το παρών. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά η καλύτερη κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι, μας κάνει να επιλέξουμε τον άσο κι όχι το όβερ.

Στην Ισπανία Λαμποράλ και Ολυμπιακός αναμετρώνται για τρίτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τις νίκες να είναι μοιρασμένες μέχρι σήμερα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματ Λοτζέσκι, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, ώστε να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα. Από την άλλη μεριά ο Μπουρούσης είναι όλα τα λεφτά για τους Βάσκους, όντας ο πρώτος σκόρερ και ο πρώτος ριμπάουντερ της ομάδας τους, αλλά όλα θα κριθούν από τους γκαρντ Τζέιμς και Άνταμς, καθώς θα δεχθούν πολλή πίεση από τους Μάντζαρη και Χάκετ. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, αφού η Λαμποράλ σκοράρει πολύ (93,2), ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδος μασάει σίδερα στην άμυνα (68,3 παθητικό). Θεωρούμε δύσκολο για τους Ισπανούς να υποτάξουν ξανά τους ερυθρόλευκους κι έτσι θα πάμε με τον άσο.

Η Μπαρτσελόνα μετά το στραπάτσο από τον Ολυμπιακό θέλει να κατακτήσει την πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα, για να μην μείνει πίσω στην κούρσα για την οχτάδα. Η Κίμκι που δεν γνωρίζει ακόμα, αν θα έχει τη φροντ λάιν της υγιή (Ντέιβις και Τοντόροβιτς αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πόδια τους), θα επιχειρήσει με την υπερταλαντούχα περιφέρειά της, να χτυπήσει τ’ αργά πόδια των Ναβάρο, Περπέρογλου και Όλεσον. Το λάιν των 158 πόντων μας φαίνεται υψηλό, γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο Under.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3448. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (+7,5) 1 1,75

3455. (+1,5) ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3454. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΚΙΜΚΙ (+7,5) UNDER (158,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.