ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η IHS Automotive ανακήρυξε τη Suzuki ως την πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο

Η IHS Automotive ανακήρυξε τη Suzuki ως την πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο

Η IHS Automotive ανακήρυξε τη Suzuki ως την πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η IHS Automotive μια εκ των κορυφαίων εταιρειών ερευνών αγοράς, η Suzuki για το 2017 ,ανακηρύχτηκε ως η πιο αγαπημένη μάρκα compact αυτοκινήτων στον κόσμο βάσει του συνολικού όγκου πωλήσεων μικρών compact αυτοκινήτων.

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι πάντα έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της ανάπτυξης κάθε αυτοκινήτου της, νέας τεχνολογίας ή συστημάτων ασφάλειας και άνεσης.

Προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας για οδήγηση σε κάθε είδους επιφάνεια και διαθέτει τα μεγαλύτερα ποσοστά πιστότητας των πελατών που την επιλέγουν! Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν για πιο λόγο κατατάσσει την Suzuki για ακόμα μια φορά την πρώτη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων με βάση τον όγκο πωλήσεων των A & B Segments στον κόσμο για το έτος 2017.

Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, η Suzuki με ποσοστό 11,4 % και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες μάρκες αποτελεί την αγαπημένη επιλογή των υποψήφιων αγοραστών compact αυτοκινήτων παγκοσμίως για το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.