ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυστραλία: Νεκρός σε αγώνα drag ο Σαμ Φένεκ – Το αυτοκίνητό του «πέταξε» με 320χλμ./ώρα (βίντεο)

Ο Φένεκ είχε εμπλακεί σε ατύχημα και το 2019 στο Σίδνεϊ όταν η Chevy Camaro που οδηγούσε χτύπησε σε προστατευτικά λάστιχα

Αυστραλία: Νεκρός σε αγώνα drag ο Σαμ Φένεκ – Το αυτοκίνητό του «πέταξε» με 320χλμ./ώρα (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή, έπειτα από σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα drag, άφησε στην Αυστραλία ο οδηγός αυτοκινήτων Σαμ Φένεκ, όταν το όχημά του κυριολεκτικά «πέταξε» ενώ έτρεχε με 320χλμ/ώρα.

Στο βίντεο από τον αγώνα που διεξήχθη ανατολικά του Μπρισμπέιν φαίνεται το αυτοκίνητο με οδηγό τον Φένεκ να φεύγει από την διαδρομή του, να χτυπάει στην προστατευτική μπαριέρα και να καταλήγει εντελώς διαλυμένο εκτός της πίστας.

Δυστυχώς ο θάνατος για τον Φένεκ, έναν από τους πιο γνωστούς οδηγούς σε αγώνες drag στην Αυστραλία ήταν ακαριαίος.

Για την ιστορία το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα (ώρα Αυστραλίας) του Σαββάτου στον τελευταίο όπως αποδείχθηκε αγώνα του Φένεκ.

Ο Φένεκ οδηγούσε μια Chevrolet Camaro και αντίπαλός του ήταν ο Κέλβιν Λάιλ ο οποίος οδηγούσε μια Ford Mustang.

Τον θάνατο του οδηγού ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αγώνα «The Willowbank Raceway» με ανάρτησή τους στα social media:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Σαμ Φένεκ, ο οδηγός της Fabietti Racing Doorslammer, υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια αγώνα και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη στήριξή μας στην οικογένειά του και όλη την ομάδα Fabietti Racing».

Ο Φένεκ είχε εμπλακεί σε ατύχημα και το 2019 στο Σίδνεϊ όταν η Chevy Camaro που οδηγούσε χτύπησε σε προστατευτικά λάστιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.