ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με 610 ίππους η «χωμάτινη» Lamborghini Huracán Sterrato

Η Lamborghini Huracán Sterrato με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 44 mm, ισχύ 610 PS και ελαστικά παντός εδάφους είναι ίσως το πιο ακριβό παιχνίδι για το χώμα

Με 610 ίππους η «χωμάτινη» Lamborghini Huracán Sterrato

Μετά τις πρώτες επίσημης εικόνες της Huracán Sterrato, η Lamborghini έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του «χωμάτινου» σούπερκαρ της.

Ας περάσουμε κατευθείαν στο ψητό. Η απόσταση από το έδαφος της είναι αυξημένη κατά 44 mm σε σχέση με τη συμβατική Huracán Evo. Σε αντίθεση με την Porsche 911 Dakar, ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της.

Το κάτω μέρος της προστατεύεται από αλουμίνιο, τα μαρσπιέ είναι ενισχυμένα και το μετατρόχιο είναι αυξημένο κατά 30 mm εμπρός και 34 mm πίσω. Επιπλέον, η Huracán Sterrato πατάει στο έδαφος με ζάντες 19″ ντυμένες με παντός εδάφους ελαστικά Bridgestone Dueler AT002, ενώ στα προγράμματα οδήγησης έχει προστεθεί και η λειτουργία Rally.

Στο κέντρο της βρίσκεται o ατμοσφαιρικός 5,2 lt V10 κινητήρας απόδοσης 610 PS και 565 Nm ροπής. Η ισχύς περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Ως αποτέλεσμα, το βάρους 1.470 kg σούπερκαρ επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,4″ με την τελική της να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 260 km/h.

O Ιταλός κατασκευαστής δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το εσωτερικό της, όμως κάνει λόγο για ταπετσαρία από δέρμα Alcantara και νέα γραφικά στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και στο infotainmnet.

Μόλις 1.499 αντίτυπα της Lamborghini Huracán Sterrato θα κατασκευαστούν συνολικά και η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2023, με τιμή που θα ξεπερνά τις €350.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.