ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένα Toyota GT86 με τον V8 κινητήρα της Ferrari 458 – Δείτε το «τέρας» (βίντεο)

Ένα Toyota GT86 με τον V8 κινητήρα της Ferrari 458 – Δείτε το «τέρας» (βίντεο)

Τον περασμένο Ιούλιο είχαμε μάθει για την επιθυμία του Ryan Tuerck να κάνει ένα μεγαλοπρεπέστατο engine swap στο Toyota GT86. Όταν θέλεις να μετατρέψεις το ιαπωνικό αυτοκίνητο σ’ ένα πανίσχυρο drift car που διαλύει τα πίσω ελαστικά, τότε καλό θα είναι να ξεφορτωθείς στον 2λιτρο που έχει κάτω από το καπό.

Ο Αμερικανός επέλεξε αυτόν τον δρόμο, και ο νέος κινητήρας στο εμπρός μέρος του GT86 είναι -όπως καλά θυμάσαι- ο V8, 4,5 λίτρων, της Ferrari 458. Αυτό δεν είναι νέο, ωστόσο είχαμε μάθει μόνο για τη μετατροπή. Τώρα ήρθε η ώρα για τα πρώτα ουρλιαχτά με τον ήχο φυσικά να είναι ίδιος με αυτόν που ακούγαμε στο ιταλικό supercar. Καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει όταν το «GT4586» ξεκινήσει να ζωγραφίζει…

Δειτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.