Οδηγός Lamborghini «έτρεχε» με 244 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο ταχύτητας κάτω από 90 χλμ./ώρα (φωτό)

Τα ραντάρ ταχύτητας «συνέλαβαν» τον άντρα

Οδηγός Lamborghini «έτρεχε» με 244 χλμ./ώρα σε δρόμο με όριο ταχύτητας κάτω από 90 χλμ./ώρα (φωτό)

Στη «δαγκάνα» της αστυνομίας αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια πιάστηκε ο οδηγός μίας Lamborghini ο οποίος είχε βυθίσει το πόδι του στο «γκάζι» παραβιάζοντας κατά πολύ το ανώτατο όριο ταχύτητας.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον οδηγό μίας πανίσχυρης Aventador SVJ, ο οποίος κινούταν σε αυτοκινητόδρομο (SR 154) έξω από την πόλη Buellton της κομητείας Santa Barbara με ταχύτητα 244 χλμ./ώρα, όταν το όριο ταχύτητας περιοριζόταν σε μόλις 88 χλμ./ώρα.

Τα ραντάρ ταχύτητας «συνέλαβαν» τον άντρα, με τις αστυνομικές αρχές να βεβαιώνουν εις βάρος του παράβαση για ασυνείδητη οδήγηση, όπως φαίνεται και από το έντυπο (κλήση) που παρουσιάζεται παρακάτω.

Η αστυνομία αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια γνωστοποίησε το συμβάν με ανάρτηση στο facebook: «Γνωρίζουμε πόσο δελεαστικό είναι να βυθίζεις το πόδι σου το γκάζι όταν το αυτοκίνητό σου είναι γρήγορο και ο καιρός ηλιόλουστος. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να πηγαίνετε στην πίστα».

Επιπροσθέτως, οι αστυνομικές αρχές της πόλης Buellton επισήμαναν ότι θα συνεχίσουν να δείχνουν μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδες παραβάσεις, με στόχο την προστασία όλων των αυτοκινητιστών.

Παράλληλα, απηύθυναν κάλεσμα στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν εστιασμένη την προσοχή τους στον δρόμο, να μην πίνουν και να φορούν ζώνες ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lamborghini Aventador SVJ (Superceloce Jota) αποκαλύφθηκε το 2018. Κινείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 6,5 λίτρων που παράγει 770 ίππους (8.500 σ.α.λ.) και 720 Nm (6.750 σ.α.λ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ροπή περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7αριού σασμάν ISR μονού συμπλέκτη, το οποίο συνδράμει στην επιτάχυνση του μοντέλου στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δλ., με την τελική να φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.