Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Όφελος €6.000 για όλα τα ηλεκτρικά Škoda

Με τη νέα προωθητική ενέργεια της Kosmocar, η τιμή του Škoda Elroq διαμορφώνεται κάτω από τις €30.000

Όφελος €6.000 για όλα τα ηλεκτρικά Škoda

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Škoda θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, προσφέροντας συνολικό όφελος €6.000 για την απόκτηση των Elroq και Enyaq.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης (9 Σεπτεμβρίου), η Škoda όχι μόνο επιβεβαιώνει αλλά και προωθεί τη δέσμευσή στη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος, στηρίζοντας την πράσινη μετάβαση με υπεύθυνες επιλογές.

Έτσι για όλον το Σεπτέμβριο, τα Elroq, Enyaq και Enyaq Coupe θα προσφέρονται με όφελος €6.000 καθώς και το πακέτο φόρτισης αξίας €840 (σε συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Protergia).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.