ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Παππάς μέσω twitter: Μπορεί να εγγυηθεί η ΝΔ οτι το δημόσιο θα εξασφαλίσει 250 εκατ.;

Ν.Παππάς μέσω twitter: Μπορεί να εγγυηθεί η ΝΔ οτι το δημόσιο θα εξασφαλίσει 250 εκατ.;

Το μήνυμα του υπουργού Επικρατείας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την απόρριψη του νόμου του από το ΣτΕ

Δεν αλλάζει το αφήγημά του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος, ένα σχεδόν 24ωρο μετά την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο έκρινε ως αντισυνταγματικό το νόμο περί των τηλεοπτικών αδειών, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter μύνημα προς τη Νέα Δημοκρατία, με επίκεντρο το ποσό των 250 εκατ. ευρώ, το οποίο θα εισέπραττε το δημόσιο ταμείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί να μας εγγυηθεί η Νέα Δημοκρατία ότι το δημόσιο θα εξασφαλίσει ποσό ανάλογο των 250 εκατ. που είχε εξασφαλίσει ο δικός μας διαγωνισμός;».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.