ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σκληρή επίθεση της ΝΔ στην Κυβέρνηση και τον Αλ. Τσίπρα

Σκληρή επίθεση της ΝΔ στην Κυβέρνηση και τον Αλ. Τσίπρα

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει σήμερα η ΝΔ, με ένα μακροσκελές ενημερωτικό της σημείωμα, με το οποίο απαντά σε αντίστοιχο non paper του Μεγάρου Μαξίμου της 2 Δεκεμβρίου.

Απαντώντας στην μομφή του κυβερνητικού σημειώματος “περί ψεμάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη” και για “αντικοινωνικό πρόγραμμα”, η ΝΔ ανταποδίδει τους χαρακτηρισμούς και υποστηρίζει: “ο κ. Τσίπρας ήταν, που υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει το Μνημόνιο «με ένα ‘Αρθρο και ένα Νόμο», για να υπογράψει μέχρι στιγμής δύο Μνημόνια (3o Μνημόνιο – Αύγουστος 2015 και Συμπληρωματικό Μνημόνιο – Ιούνιος 2016); Που υποσχέθηκε 13η σύνταξη για να πετσοκόψει όλες τις συντάξεις, κύριες και επικουρικές, κατώτατες, προσωρινές, χηρείας και να καταργήσει το ΕΚΑΣ! Που υποσχέθηκε κατώτατο μισθό 751 ευρώ/μήνα, για να προτείνει ο ίδιος 527 ευρώ/μήνα! Που υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο τον διατήρησε, αλλά τον αύξησε κιόλας καταργώντας φοροαπαλλαγές και αυξάνοντας τον συμπληρωματικό φόρο! Που υποσχέθηκε ότι θα στηρίξει τους αδύναμους, για να μειώσει το διαθέσιμο εισόδημα όλων των νοικοκυριών, να πετσοκόψει προνοιακά επιδόματα, να μειώσει στο μισό το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και να περιορίσει τους δικαιούχους, να δώσει τέσσερις φορές λιγότερο κοινωνικό μέρισμα, να αδειάσει το καλάθι της νοικοκυράς, μέσω των αυξήσεων των τιμών που προκάλεσε η συνεχής και πέρα από κάθε λογική αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.