ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γέφυρες» Α.Γεωργιάδη σε συνάντηση με Κ.Καραμανλή: «Τον αγαπώ και τον σέβομαι όπως όλοι στη ΝΔ»

«Γέφυρες» Α.Γεωργιάδη σε συνάντηση με Κ.Καραμανλή: «Τον αγαπώ και τον σέβομαι όπως όλοι στη ΝΔ»

Συνάντηση μιας ώρας με τον πρώην πρωθυπουργο Κώστα Καραμανλή είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από αίτημά του, στο γραφείου του πρώην πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να συναντήσει τον πρώην πρωθυπουργό, προκειμένου να ακυρωθούν όλες οι φήμες του τελευταίου διαστήματος περί των σχέσεων τους, αλλά και περί ενόχλησης από την πλευρά Καραμανλή για δηλώσεις ή αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα του αντιπροέδρου της ΝΔ.

«Οι σχέσεις μου με τον πρώην πρωθυπουργό είναι άριστες, τον σέβομαι όπως όλοι στην ΝΔ και τον αγαπώ», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης λίγο αργότερα σε δημοσιογράφους και πρόσθεσε ότι και στο παρελθόν έχει πολλές φορές επισκεφτεί τον κ. Καραμανλή στο γραφείο του.

Να σημειωθεί ότι ορόσημο για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή αποτελεί η αθωωτική απόφαση για την υπόθεση Βατοπαιδίου.Ήταν ένας κρίσιμος σταθμός για την πολιτική του υστεροφημία. Πολλοί θεωρούν ότι μετά την δικαίωση του αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να βγει μπροστά. Δεν έχει πλέον επιχειρήματα να αρνείται. Θα πρέπει να απαντήσει για όλα όσα δέχθηκε κριτική από τους αντιπάλους του, τονίζουν πολιτικοί φίλοι και εχθροί. 

Η επιστροφή Καραμανλή στο προσκήνιο, προκαλεί συζητήσεις εντός και εκτός ΝΔ και σε ότι αφορά στα εσωκομματικά αλλά και για έναν ευρύτερο ρόλο που κάποιοι θεωρούν ότι θα μπορούσε να παίξει. Τα στελέχη που ανήκουν στο καραμανλικό μπλοκ αναμένεται να τον πιέσουν για συχνότερες παρεμβάσεις. Οι προθέσεις του Κ.Καραμανλή σύντομα θα αποκαλυφθούν. Μία μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη πιθανόν να είναι ένα επόμενο βήμα.

Βέβαια αν δεν βγει μπροστά ο Κ.Καραμανλής (πράγμα πολύ πιθανόν γιατί ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διαθέσιμος) ώστε να λειτουργήσει ως αντι- Τσίπρας, μιας και είναι ο μόνος που μπορεί να τον συναγωνιστεί σε δημοτικότητα, το αμέσως επόμενο σενάριο είναι να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020 με αυξημένες φυσικά αρμοδιότητες πράγμα που το επιζητούν πολλοί Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπαιδίου” δήλωσε μετά την απόφαση ο Κ.Καραμανλής αφήνοντας αιχμές προς πάσα κατεύθυνση. “Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία” συνέχισε. “Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο. Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα. Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.