ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μήνυμα Ν.Παππά σε ΕΣΡ: «Κάντε άμεσα το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες»

Μήνυμα Ν.Παππά σε ΕΣΡ: «Κάντε άμεσα το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες»

Ο κ. Νίκος Παππάς απηύθυνε μήνυμα  από την Βουλή προς την διοίκηση του ΕΣΡ για την επίσπευση των διαδικασιών διαγωνισμού τηλεοπτικών εκπομπών

Ελάχιστες ώρες πριν την ακρόαση της ηγεσίας της Ανεξάρτητης Αρχής από την Διάσκεψη των Προέδρων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επιχείρησε να θέσει το πλαίσιο της συζήτησης λέγοντας μεταξύ άλλων πως «το μήνυμα είναι σαφές. Τα πάντα είναι έτοιμα! Ξεκινήστε! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το υπουργείο έχει παραδώσει στο ΕΣΡ όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διεξαγωγή του διαγωνισμού επαναλαμβάνοντας πως «πρώτιστο καθήκον αποτελεί η τήρηση του Συντάγματος που επιβάλλει αδειοδότηση καναλιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα χαρακτήρισε «ακατανόητη» την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το σχετικό νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.