ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ομολογία Χρυσόγονου: Το 2018 η έξοδος στις αγορές

Ομολογία Χρυσόγονου: Το 2018 η έξοδος στις αγορές

Στην ομολογία ότι τα μέτρα που κατατέθηκαν προς ψήφιση στη Βουλή και φέρνουν νέα χαράτσια 2,1 δισ. ευρώ είναι επαχθή και επώδυνα προχώρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Κατά τον ίδιο η έξοδος στις αγορές για δανεισμό ώστε «να απεμπλακούμε από αυτό τον κύκλο των διαρκώς επαχθέστερων μέτρων» μπορεί να γίνει σιγά-σιγά από το 2018 «ούτως ώστε να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και να διορθωθούν οι τραγικές αδικίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο των Μνημονίων».

«Δεν θα πετύχουμε το στόχο αυτό εφαρμόζοντας μόνο τις πρακτικές που ζητούν οι δανειστές. Θα το πετύχουμε βάζοντας μπροστά με σοβαρότητα και μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας» συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για το τι θα συμβεί στο προσεχές Eurogroup ο κ. Χρυσόγονος εκτίμησε ότι «στις 15 Ιουνίου η δοσομανής χώρα θα πάρει τη δόση».

Τόνισε, όμως, ότι «από την κρίση θα βγούμε όταν γίνουμε σοβαρό κράτος του 21ου αιώνα γιατί τώρα δεν είμαστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αργά ή γρήγορα θα γίνει η ελάφρυνση του χρέους αλλά πρέπει κι εμείς να κάνουμε την αυτοκριτική μας, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και η κοινωνία» πρόσθεσε ο κ. Χρυσόγονος «κατηγορώντας» την κοινωνία ότι παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις επειδή δεν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στα κόμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.