ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τσίπρας: Στο πλευρό του Πολάκη ο πρωθυπουργός- «Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια»

Τσίπρας: Στο πλευρό του Πολάκη ο πρωθυπουργός- «Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια»

Την στήριξη του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που «επιτέθηκε» στη Δικαιοσύνη,δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Την απόλυτη στήριξη του πρωθυπουργού απολαμβάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Η στήριξή αυτή μάλιστα έγινε με τον πιο επίσημο τρόπο, από τα χείλη του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του προς τους εργαζομένους του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της θεσμικής επίσκεψής του.

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια», είπε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της ομιλίας του, κοιτώντας προς το μέρος του Παύλου Πολάκη και γελώντας με νόημα, ενώ μάλιστα στο σημείο εκείνο το κοινό που τον άκουγε διέκοψε με χειροκροτήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναφορά ήταν σαφής προς την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών, που αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και χαρακτηρίζει την κριτική του «αστοιχείωτη». Ο κύριος Πολάκης προηγουμένως, με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τους αναδρομικούς ελέγχους της εφορίας, είχε γράψει… ποίημα στο λογαριασμό του στο facebook, χαρακτηρίζοντας την Δικαιοσύνη «προστασία του κάθε “νταβατζή”»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.