ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λοβέρδος: Οι εκλογές είναι απαραίτητες

Α.Λοβέρδος: Οι εκλογές είναι απαραίτητες

«Συμφωνώ και θα στηρίξω τον χάρτη της Φώφης Γεννηματά για τη νέα κεντροαριστερά» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Συνέδριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης…

«Είναι η ώρα να δούμε ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος και επισήμανε ότι «οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ξανά».

Οι πολίτες περιμένουν να ακούσουν τις προτάσεις μας, προσέθεσε και μίλησε για θέσεις που διαφοροποιούν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ.

«Συμφωνώ και θα στηρίξω τον χάρτη της Φώφης Γεννηματά για τη νέα κεντροαριστερά» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις. Μια στήριξη με ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην εκλογή του 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας, κατέληξε, βάζοντας και τον πήχη για τις εκλογές όποτε κι αν αυτές γίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.