ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γ. Κυρίτσης: «Ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό» (βίντεο)

Γ. Κυρίτσης: «Ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό» (βίντεο)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση της ακροαριστερής ομάδας Ρουβίκωνα στην Γαλλική πρεσβεία τόνισε ότι «ο Ρουβίκωνας είναι πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό».

«O Ρουβίκωνας δεν νομίζω ότι κάνει εξωτερική πολίτικη. Είναι μια πολιτική ομάδα που κάνει ακτιβισμό. Αν αυτό βοηθά τις Ελληνογαλλικές σχέσεις δεν τις βοηθάει. Το πετάω μπογιές είναι κλασική περίπτωση ακτιβισμού. Αν συμφωνώ; Δεν συμφωνώ γιατί νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να επιδιώξουμε καλές σχέσεις με την Γαλλία. Αν χαλάσουν οι σχέσεις μας από αυτό; Ούτε μια στο εκατομμύριο», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Καμιά φορά ο ακτιβισμός είναι παράνομο πράγμα», σχολίασε.

Ο κ. Κυρίτσης επέμεινε πως στη χώρα έχουμε μείωση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «την εγκληματικότητα την καταλαβαίνουμε είτε κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία, είτε την κοινωνία είτε τα ΜΜΕ. Οι στατιστικές δεν σας κάνουν, τα ΜΜΕ δεν σας κάνουν, ε δεν σας κάνει και η κοινωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.