ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Κίνημα Δικαιοσύνης»: Επικεφαλής νέου αντιμνημονιακού κόμματος ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς

«Κίνημα Δικαιοσύνης»: Επικεφαλής νέου αντιμνημονιακού κόμματος ο πρώην εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς

Το μεσημέρι της Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας υπογράφτηκε ιδρυτική διακήρυξη ενός νέου αντιμνημονιακού κόμματος με επικεφαλής τον πρώην εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του νέου κόμματος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε σε γενικές γραμμές τις αρχές του «Κινήματος Δικαιοσύνης».

Όπως είπε, το κόμμα τάσσεται κατά των Μνημονίων, ενώ ερωτηθείς ο κ. Σακκάς για το πού πρόσκειται ιδεολογικά, ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κεντροδεξιά, Κεντροαριστερά, Δεξιά και Αριστερά, όλα αυτά έχουν χρεοκοπήσει, το κόμμα μας είναι το allium, το κάτι άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.