ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Υπουργοί της κυβέρνησης μεταβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα μετά την κύρωση των Πρεσπών

Υπουργοί της κυβέρνησης μεταβαίνουν στη Βόρεια Ελλάδα μετά την κύρωση των Πρεσπών

Μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπουργοί της κυβέρνησης θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν το κλίμα που επικρατεί σε βάρος τους στη Βόρεια Ελλάδα με επισκέψεις σε ορισμένες περιοχές.

Ήδη από σήμερα, Παρασκευή, καθώς και το Σαββατοκύριακο, ξεκινούν εξορμήσεις επιφανών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας, κατά τις οποίες η Κουμουνδούρου εκτιμά ότι θα μπορέσει να κάνει μια πρώτη αποτίμηση του πολιτικού κόστους.

Το «ποδαρικό» θα γίνει από τον Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος σήμερα θα μεταβεί στην Κοζάνη.

Ο κ. Σκουρλέτης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Κοζάνης Ελευθέριο Ιωαννίδη και, στη συνέχεια, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

Αμέσως μετά, κατά τις 13:00, ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Σκουρλέτης θα παραμείνει στην Κοζάνη και το Σάββατο, οπότε έχουν προγραμματιστεί επαφές με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς και άλλες κομματικές δραστηριότητες.

Παπαδημούλης στις Σέρρες

Στη βόρεια Ελλάδα μεταβαίνει σήμερα και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ύστερα από πρόσκληση της τοπικής Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί σήμερα με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Θα ακολουθήσει σε ξενοδοχείο της περιοχής εκδήλωση με τίτλο «Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου – Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση», στην οποία αναμένεται να δώσουν το «παρών» στελέχη και υποστηρικτές του ευρύτερου κεντροαριστερού χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ διενεργεί το τελευταίο διάστημα στοχευμένες, κρυφές δημοσκοπήσεις στη βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να υπολογίσει τις τάσεις των ψηφοφόρων, και κυρίως αυτών που δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.