Ελ.Λύση: «Τιμωρείσαι μόνο αν βρίσεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ – Ρατσισμός κατά των Ελλήνων»

Ελ.Λύση: «Τιμωρείσαι μόνο αν βρίσεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ – Ρατσισμός κατά των Ελλήνων»

«Άμα πιάσετε ποτέ άνθρωπο να πετάει μολότοφ επ’ αυτοφώρω και τον καταδικάσετε, εγώ θα κρεμαστώ», σχολίασε ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα.

«Κάποια στιγμή, όμως και ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να τα ακούει αυτά τα πράγματα, θέλει ηρεμία. Εδώ μπαίνουν στα πανεπιστήμια, κάνουν ό,τι θέλουν, σπάνε τις αλυσίδες, έρχεται ο άλλος και λέει «καλά έκανες και έσπασες την αλυσίδα και την έκοψες με αλυσοπρίονο»», είπε ο κ.Μυλωνάκης και επέμεινε: «Εάν πιάσετε κανέναν επ’ αυτοφώρω να πετάει μολότοφ, εμένα θα με δείτε να κρεμιέμαι στο Σύνταγμα, γιατί ποτέ κανένας δεν πρόκειται να συλληφθεί την ώρα που πετάει την μολότοφ. Ποτέ! Άρα, κανένας δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κακουργηματικά»

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να επαναφέρει στον Ποινικό Κώδικα διάταξη για την τιμώριση της κακόβουλης βλασφημίας στα θεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν βρίζεις τα θεία, τον Ιησού Χριστό, θα πρέπει να τιμωρείσαι, όταν καις την Αγία Τράπεζα με έργο εξύβρισης, θα πρέπει να τιμωρείσαι αυστηρότατα και δεν θα πρέπει να τιμωρείσαι μόνο όταν βρίζεις τον Μωάμεθ και τον Αλλάχ. Και εκεί, βεβαίως, είναι αδίκημα, αλλά εδώ έχουμε καταντήσει ρατσιστές εναντίον των Ελλήνων», είπε ο κ. Μυλωνάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.