ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση να πει ένα “Μολών λαβέ” στους Τούρκους»

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση να πει ένα “Μολών λαβέ” στους Τούρκους»

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση ζητάει από τη κυβέρνηση να δώσει μια «δυναμική» απάντηση στους Τούρκους για το θέμα της ΑΟΖ, αλλά και για το μεταναστευτικό.

«Με αφορμή τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας, στις οποίες έκανε λόγο για έναρξη γεωτρήσεων και εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας μέσα σε διάστημα 90 ημερών, μία είναι η λύση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και προτείνει την «βύθιση κάθε πλοίου που θα παραβιάσει την ελληνική ΑΟΖ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει με βάση το εθνικό συμφέρον, αφήνοντας πίσω την φοβική της και υποχωρητική της στάση απέναντι στην Τουρκία», αναφέρει. Σε άλλη ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει πως η κυβέρνηση πρέπει «να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία […] Ένα “Μολών λαβέ” στους Τούρκους , μαζί με την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων, όπως pushback, κατάργηση ασύλου και μαζικές απελάσεις, θα δείξουν ότι η Ελλάδα ασκεί σοβαρή και όχι επικοινωνιακή πολιτική», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.