ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν» (βίντεο)

Α.Γεωργιάδης: «Πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν» (βίντεο)

«Ο κόσμος να ρυθμίσει τα δάνεια μέχρι 30 Απριλίου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σήμερα στο ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε «στο νέο πτωχευτικό κώδικα για τους ανθρώπους που πράγματι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και με την έννοια της πρόνοιας και όχι την έννοια της προστασίας θα υπάρξουν άρθρα υποβοήθησης αυτών που πράγματι δεν έχουν ενώ πρόσθεσε πως η δική μας κυβέρνηση και προσωπικά εγώ δεν θέλω να δω τον κόσμο να χάσει τα σπίτια του άδικα επειδή πράγματι καταστράφηκε και δεν μπορεί. Θα υποχρεώσουμε αυτούς που πρέπει να πληρώσουν να πληρώσουν γιατί αυτοί κρύβονται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Άρα εργαζόμαστε πολύ σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση».

Επιπλέον εμφανίστηκε καθησυχαστικός ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα με την Τουρκία.

Εκτίμησε ότι ο Ερντογάν δεν θα στείλει πλοία στην περιοχή που έχει συμφωνήσει με τη Λιβύη και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε πως «πρέπει να έχουμε ισχυρή οικονομία για να μη μας φάει ο Ερντογάν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.