ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Κεραμέως: «Συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους στο μεταρρυθμιστικό έργο» (βίντεο)

Ν.Κεραμέως: «Συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή τους στο μεταρρυθμιστικό έργο» (βίντεο)

Σε μήνυμά της στο facebook η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως απέδωσε τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης.

Το μήνυμά της:

«18 μήνες τώρα δουλεύουμε εντατικά, με προσήλωση, δημιουργικότητα και όραμα για τον σχεδιασμό και υλοποίηση μιας σειράς μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία που βάζουν πρώτα τα παιδιά μας, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους σπουδαστές, το μέλλον τους.

Χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, από τις βάσεις του οικοδομήματος, για να δώσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια στους νέους μας. Είναι μια προσπάθεια συλλογική, για την ευόδωση της οποίας κάθε εκπαιδευτικός, από κάθε δομή και βαθμίδα, συμβάλλει καθοριστικά, υπερβάλλει εαυτόν.

Ευχαριστώ θερμά τους εκπαιδευτικούς μας και τα στελέχη εκπαίδευσης, τους Υφυπουργούς, τους Γενικούς Γραμματείς, τους υπαλλήλους και συνεργάτες στο Υπουργείο, για τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση στο στόχο και την αμέριστη προσφορά τους. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. #ΣτηνΠράξη #proxorame»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.