ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O K.Μπογδάνος είπε την Αρβελέρ «Γλυκατζή»!

O K.Μπογδάνος είπε την Αρβελέρ «Γλυκατζή»!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να τοποθετηθεί για την κόντρα του Παύλου Πολάκη με την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, αλλά ο δημοσιογράφος μάλλον πρέπει να φρεσκάρει τα βιβλία που δηλώνει ότι έχει διαβάσει.

Ο Πάυλος Πολάκης κατηγόρησε την Αρβελέρ για «υποταγή» στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνέχισε γράφοντας «Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιαδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη…».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να υπεραμυνθεί της Ελένης Γλύκαντζη Αρβελέρ λέγοντας ότι έχει διαβάσει την Ελληνίδα ακαδημαϊκό αλλά του ξέφυγε το… όνομα. Αντί να πει «Γλύκατζη», ανέφερε «Γλυκατζή», σε μία ενέργεια που μόνο… αριστεία δεν δείχνει. Όπως και ότι στο tweet που ανέβασε την απάντησή του έγραψε «χωρία» αντί για «χορεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ, ο οποίος υπερηφανεύεται για τις γνώσεις του και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, μάλλον έμεινε μετεξεταστέος, παρά τα… γεμάτα ράφια από βιβλία που έχει σαν φόντο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.