ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: Βουλευτές του κόμματος έπαιξαν φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο (φωτό)

ΝΔ: Βουλευτές του κόμματος έπαιξαν φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο (φωτό)

Σε φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας μπάσκετ της Νέας Δημοκρατίας και του Συλλόγου ΑΤΛΑΣ συμμετείχαν ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

“Πραγματικοί αγωνιστές, μεγάλοι νικητές” το μήνυμα του Βασίλη Κικίλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter απ’ όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται εδώ.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μπάσκετ ΑΤΛΑΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών έχει ιδιαιτέρως έντονη παρουσία στον χώρο του μπάσκετ. Στον φιλικό αγώνα από πλευράς ΝΔ μετείχαν οι:

Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ, Βουλευτής Ηρακλείου

Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Ιωάννης Βρούτσης, Τομεάρχης Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βουλευτής Κυκλάδων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιώργος Σταμάτης, Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.