ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: «Αν παρακολουθούν τον πρώην σύντροφο Λαφαζάνη φανταστείτε τι κάνουν σε εμάς» (βίντεο)

ΝΔ: «Αν παρακολουθούν τον πρώην σύντροφο Λαφαζάνη φανταστείτε τι κάνουν σε εμάς» (βίντεο)

Aναφερόμενος στις αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο η Ασφάλεια, παρακολουθούσε τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός είπε πως «αναρωτιέται τι κάνουν σε μένα που δεν είμαι πρώην σύντροφός τους»

«Ζούμε σε μια κατάσταση που ο καθεστωτισμός που επιδεικνύεται καθημερινά είναι πρωτόγνωρος», ανέφερε ο Νίκος Ρωμανός.

Όπως είπε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «BLUESKY», «βλέπουμε τον κ. Λαφαζάνη, τον πρώην σύντροφό τους, να καταγγέλλει παρακρατικές μεθόδους, ότι τον παρακολουθούν ντυμένοι ρεπόρτερ. Και αν κάνουν αυτά στον κ. Λαφαζάνη, αναρωτιέμαι, τι μπορεί να κάνουν σ’ εμένα και στον κάθε έναν, που δεν είναι πρώην σύντροφός τους».

Ο Νίκος Ρωμανός, συνέχισε, λέγοντας ότι «τα κάνουν αυτά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη γιατί φώναζε μαζί τους ”κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”». Και τώρα, όπως είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «εκείνοι δίνουν… όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζίτη».

Αυτά όπως, είπε, «είναι ντροπή, πολιτική υποκρισία και κατάπτωση της Δημοκρατίας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.