ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φωτό: Επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι!

Φωτό: Επίσκεψη του Κ.Μητσοτάκη σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι!

Το καθιερωμένο γεύμα στους δημοσιογράφος που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επιτελείο της ΝΔ και ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξαν ένα καφέ-εστιατόριο, της πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε με χαλαρή διάθεση στο Παγκράτι και συνομίλησε με πολίτες και συνομίλησε με δημοσιογράφους, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κρίσιμες αυριανές κάλπες.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και οι δημοσιογράφοι ήπιαν καφεδάκι και γεύτηκαν μεζέδες, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, συνομίλησε και με πολλούς πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, καλώντας τους να δώσουν το «παρών» στις αυριανές κάλπες. Και ενώ η μέρα δεν είναι για πολιτικές συζητήσεις, τα πειράγματα και τα στοιχήματα ανάμεσα στους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους δημοσιογράφους, για το αποτέλεσμα των εκλογών, έδιναν και έπαιρναν.

Χαλαρή η υπόλοιπη μέρα

Την υπόλοιπη μέρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα την περάσει με την οικογένειά του. Αύριο στις 10:30 το πρωί θα ψηφίσει στο 1ο γενικό λύκειο Κηφισιάς, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls θα τα δει με τους συνεργάτες του από το γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.