ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Θεοδωράκης: «Το ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει»

Σ. Θεοδωράκης: «Το ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Σταύρος Θεοδωράκης τα σενάρια αυτοδιάλυσης του Ποταμιού τον Μάρτιο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε στην δήλωση αυτή μετά από σχετικά δημοσιεύματα που υπήρξαν, τονίζοντας ότι «το Ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα iefimerida.gr ήταν κατηγορηματικός: «Κάποιοι δεν κουράζονται να γράφουν ψέματα για το Ποτάμι. Τον Ιούνιο έλεγαν ότι το Ποτάμι “εξαφανίστηκε”, τον Σεπτέμβριο ότι “τέλειωσε”, τον Οκτώβριο ότι “φεύγουν οι βουλευτές”, τον Νοέμβριο ότι “δεν θα κάνει συνέδριο”. Και τώρα που το Ποτάμι ανακάμπτει εφηύραν νέο σενάριο. Ότι, θα αυτοδιαλυθούμε τον Μάρτιο» και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας χαλαρώσουν. Το Ποτάμι είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει, όσο και αν κάποιοι το προτιμούν πεθαμένο. Ραντεβού στη νέα Βουλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.