ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Στα όπλα» το Ποτάμι: Με ηχητικά «καρφώνει» Ψαριανό και Αμυρά (βίντεο)

«Στα όπλα» το Ποτάμι: Με ηχητικά «καρφώνει» Ψαριανό και Αμυρά (βίντεο)

Στην δημοσιοποίηση νέου ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο εμφανίζονται οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός να διαβεβαιώνουν πως δεν θα αποχωρήσουν από το Ποτάμι προχώρησε το στέλεχος του κόμματους του Σταύρου Θεοδωράκη, Φωτεινή Λεομπίλα με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Στην ανάρτησή της η Λεομπίλα αναφέρει:

«Γρηγόρη αν είναι να με κάνεις «φίρμα» με τα σουλάτσα σου στα κανάλια λέγε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου.

Κι επειδή έχεις το θράσος να μιλάς για κρυφές ηχογραφήσεις κ άλλα φαιδρά,οι συσκευές στη φωτό που ακολουθεί δεν είναι τηλεκοντρόλ αλλά κασετοφωνάκια για την ηχογράφηση πρακτικών!»

Στο νέο ηχητικό, ακούγεται ο Γιώργος Αμυράς να διαβεβαιώνει ότι ο ίδιος και ο Γρηγόρης Ψαριανός δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από το Ποτάμι. Με την κίνηση αυτή το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φαίνεται ότι ρίχνει το γάντι στη ΝΔ, καθώς και στους δύο βουλευτές, σχετικά με την διάλυση του Ποταμιού.

Στο νέο ηχητικό, ο Γιώργος Αμυράς ακούγεται να λέει:

«Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα -γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ- από την… με συγχωρείτε που θα το πω… από την βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει σας το λέω ξεκάθαρα ότι είναι ένας γελοίος και μισός».

Το ηχογραφημένο απόσπασμα δημοσιοποίησε στο twitter η Φωτεινή Λεομπίλα, με το σχόλιο:

«Αν μιλάμε για συνέπεια λόγων κ έργων κ αξιοπιστία, δείτε το! Από το Π.Σ του Ποταμιού, 4 μόλις ημέρες πριν».



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.