ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι… «πίσω από τις κάμερες» στιγμές των Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη στις ΗΠΑ μέσα από 10 φωτογραφίες (φώτο)

Οι… «πίσω από τις κάμερες» στιγμές των Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη στις ΗΠΑ μέσα από 10 φωτογραφίες (φώτο)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να κάνει έναν διαφορετικό απολογισμό του ταξιδιού τους στις ΗΠΑ. μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο κ.Μητσοτάκης, επέλεξε 10 ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των επαφών, των διεργασιών, των επισκέψεών του στην Ουάσινγκτον πριν και μετά τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες περιλαμβάνεται μια του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο και τον αντιπρόεδρο της χώρας Μάικ Πενς.

Σε άλλες δύο φωτογραφίες ο πρωθυπουργός απεικονίζεται με στελέχη της κυβερνητικής αποστολής ενώ για τη «συλλογή» επελέγη και ένα καρέ από ενημέρωση των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δεκάδα των επιλογών του πρωθυπουργού βρίσκεται και μια φωτογραφία με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και από τον εορτασμό των Θεοφανείων.
https://www.instagram.com/p/B7L1DAQjfld

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.