ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νόνη Δούνια: Ανέβασε φωτογραφία που κάνει τη… χειρότερη δουλειά του νοικοκυριού (φωτο)

Νόνη Δούνια: Ανέβασε φωτογραφία που κάνει τη… χειρότερη δουλειά του νοικοκυριού (φωτο)

Η Νόνη Δούνια από τον περασμένο Ιούλιο αποτελεί μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Και μπορεί η ζωή της έκτοτε να άλλαξε αρκετά, περιλαμβάνοντας πλέον πολλές νέες υποχρεώσεις και δραστηριότητες, αλλά η Νόνη Δούνια παραμένει πάνω από όλα μητέρα, σύζυγος και… αρχηγός του σπιτιού της.

Και κάπως έτσι, το μεσημέρι της Πέμπτης σε ένα διάλειμμα από τις βουλευτικές της υποχρεώσεις, η Νόνη Δούνια επέστρεψε στο σπίτι της στον Πειραιά και ασχολήθηκε με τις καθημερινές δουλειές. Μεταξύ άλλων και με την… κατά κοινή ομολογία χειρότερη όλων: Το σιδέρωμα. Συμφωνεί και η Νόνη Δούνια. «Επίσημα η χειρότερη δουλειά του νοικοκυριού» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια επί τω έργω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.