ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτη κυβερνητική λαθροχειρία στα οικονομικά της χώρας! – Μετέτρεψαν το έλλειμμα σε πλεόνασμα!

Απίστευτη κυβερνητική λαθροχειρία στα οικονομικά της χώρας! – Μετέτρεψαν το έλλειμμα σε πλεόνασμα!

Η κυβέρνηση προσπαθεί με «δημιουργική λογιστική» να κρύψει την δραματική οικονομική κατάσταση της χώρα καθώς κάνει υπερβολικές προβλέψεις ώστε τ απραγματικά νούμερα, τα οποία είναι τραγικά να φαντάζουν… επιτυχία.

Συγκεκριμένα για την περίοδο του Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2020, παρουσιάζεται το υπέρογκο έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 22,808 δις ευρώ!

Στην κυβέρνηση όμως… πανηγυρίζουν και ισχυρίζονται πως το νούμερο αυτό είναι επιτυχία, καθώς λίγες εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2021 συμπεριέλαβαν αυθαίρετα έναν στόχο που προέβλεπε έλλειμμα για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα ύψους 24,319 δις ευρώ!

Δηλαδή φύτεψαν αυθαίρετα ένα υπέρογκο νούμερο – φωτοβολίδα, ώστε το κολοσσιαίο έλλειμμα να φανεί ως επιτυχία! Όλα αυτά φυσικά, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα. Αλήθεια, ποια είναι η σκοπιμότητα όλου αυτού που εγχειρήματος;

Ποιος είναι ο λόγος να εξαπατήσουν τους πολίτες με αυτόν τον τρόπο, όλα για την επικοινωνία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.