ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κατεστραμμένο μαγαζί ο ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη που έφυγαν πήραν κωδικούς σελίδων στα social media και τις έκαναν «Νέα Αριστερά»

Νέα αφορμή για σύγκρουση ανάμεσα στους πρώην συντρόφους

Κατεστραμμένο μαγαζί ο ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη που έφυγαν πήραν κωδικούς σελίδων στα social media και τις έκαναν «Νέα Αριστερά»

Στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ πήραν τους κωδικούς από τις σελίδες του κόμματος στο Facebook και εν συνεχεία τις μετονόμασαν σε… «Νέα Αριστερά».

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με μία γρήγορη αναζήτηση, να φαίνεται πως έχουν ποστάρει στα Social Media και… τα προηγούμενα χρόνια, όπως αυτή η δημοσίευση του 2022 από το Κουτί της Πανδώρας, παρότι η ανακοίνωση του φορέα τους μετρά μόλις λίγες ημέρες…

Tο θέμα έχει μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στους παλιούς συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ – σε αυτούς που έμειναν με εκείνους που έφυγαν – έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Στην Κουμουνδούρου φτάνουν δεκάδες μηνύματα από οργανώσεις του κόμματος, που ενημερώνουν για το εξής φαινόμενο: Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγαν με… άδεια χέρια. Θεωρώντας προφανώς ιδιοκτησία τους οτιδήποτε διαχειρίζονταν όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ (και για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια), κράτησαν για το νέο κόμμα τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως στο facebook και με τους σχετικούς κωδικούς τις μετέτρεψαν σε αντίστοιχες της «Νέας Αριστεράς».

Φυσικά κράτησαν όλους τους διαδικτυακούς φίλους και ακόλουθους, σφυρίζοντας αδιάφορα για το γεγονός ότι όλα αυτά ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πιο σημαντικό, που ενδεχομένως θέλει έρευνα, ακόμα και ως του σημείου μήπως παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα; Κάποιοι φέρονται να κράτησαν και τις βάσεις δεδομένων του ΣΥΡΙΖΑ – δεδομένα που παραχωρήθηκαν από τους ανθρώπους για χρήση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από άλλο κόμμα.

Με μία γρήγορη αναζήτηση στα Social Media εντοπίσαμε το εξής παράδοξο: Από τη μία στην «ουρά» του url να γράφει «mySyriza», από την άλλη η σελίδα ονομάζεται «Νέα Αριστερά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.