ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

O Α.Γεωργιάδης υπέδειξε στους δικαστές πως… να δικάσουν για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ – «Τι διαδικασία είναι αυτή;»

Αστυνομικός της φρουράς του Α.Γεωργιάδη απώθησε βίαια τον δικηγόρο Γ.Απατσίδη

O Α.Γεωργιάδης υπέδειξε στους δικαστές πως… να δικάσουν για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ – «Τι διαδικασία είναι αυτή;»

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της δίκης για τις παράνομες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας του, προχώρησε σε μία πρωτοφανή παρέμβαση υποδεικνύοντας στους δικαστές πως να κάνουν την δουλειά τους.

Συγκεκριμένα, παρενέβη φωνάζοντας στη δίκη για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη, επιπλήττοντας το δικαστήριο για τον τρόπο που συντόνιζε τη διαδικασία.

«Τι διαδικασία είναι αυτή;» φώναζε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ όταν δικηγόρος που ήταν στην αίθουσα αντέδρασε, απωθήθηκε βίαια από αστυνομικό φρουρό του υπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός της φρουράς του Άδωνι Γεωργιάδη απώθησε βίαια, σπρώχνοντας τον δικηγόρο, Γιάννη Απατσίδη, όταν εκείνος είπε στον υπουργό Υγείας ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει και να διευθύνει τη διαδικασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Απατσίδης ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον αστυνομικό φρουρό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον υπουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.