ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυρά Κουντουρά κατά Άδωνι: Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή τα παιδιά μου θα φταίει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Πυρά Κουντουρά κατά Άδωνι: Αν συμβεί κάτι σε εμένα ή τα παιδιά μου θα φταίει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Πυρά» κατά του ‘Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά στην ομιλία της στην Βουλή, για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, τον ηθικό αυτουργό για τη στοχοποίηση που δέχεται.

«Έχουν ειπωθεί αισχρά ψεύδη εναντίον μου. Έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένεια μου και τον νεκρό πατέρα μου. Με έχει στοχοποιήσει ο Άδωνις Γεωργιαδης. Με τις επιθέσεις που κάνει εναντίον μου σε ομιλίες τους προσφέρει κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να με εκφοβίζουν. Αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα ή την οικογένειά μου ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι φυσικοί αυτουργοί θα έχουν ευθύνη και οι ηθικοί αυτουργοί» είπε αρχικά η Έλενα Κουντουρά.

Στην συνέχεια, ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει καθαρά τη συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι είναι πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη.

«Η πατριωτική στάση είναι η θετική ψήφος στη συμφωνία. Για μένα όλες οι αμφιβολίες εξέλιπαν όταν υπήρξαν διευκρινίσεις επί των σημείων της συμφωνίας. Είχα εκφράσει την άποψη ότι θα ψηφίσω κατά συνείδηση και θετικά στο υπουργικό συμβούλιο του περασμένου Οκτωβρίου. Το είχα πει και στην κοινοβουλευτική μου ομάδα ότι έχω το δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδησης. Δεν εκχωρώ σε κανέναν το δικαίωμα να ψηφίζω κατά συνείδηση» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι κυρία Κουντουρά έστειλε μήνυμα εμμέσως και στον Πάνο Καμμένο που ζητά τον «αποκεφαλισμό» της από το υπουργείο Τουρισμού λέγοντας ότι είναι σημαντικό να παραμείνει στο τιμόνι του υπουργείου πολιτισμού διότι η φετινή χρονιά θα είναι μια πολύ σημαντική και κρίσιμη χρόνια για τον τουρισμό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα μπορούσα ποτέ επιτρέψω να ανακοπεί βίαια η πορεία αυτής της κυβέρνησης και να μην ολοκληρωθούν οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν εξαγγελθεί από πρωθυπουργό και έχουν ήδη δρομολογηθεί. Δεν φεύγω από την κυβέρνηση θα συνεχίσω να εργάζομαι για την ανοδική πορεία του τουρισμού» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.