ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε live από τη Βουλή τη συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – Παρέμβαση Μητσοτάκη το απόγευμα (βίντεο)

Δείτε live από τη Βουλή τη συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – Παρέμβαση Μητσοτάκη το απόγευμα (βίντεο)

Με τους εισηγητές των κομμάτων και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος άρχισε στη Βουλή η συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, η οποία θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα με την ψήφισή του.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο, στο οποίο προβλέπεται μείωση του ΕΝΦΙΑ και βελτιωτικές αλλαγές για την καταβολή των 120 δόσεων για οφειλές προς την εφορία, υπερψηφίστηκε χθες επί της αρχής του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Το ΚΚΕ δήλωσε «παρών», ενώ η Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκε και το ΜέΡΑ25 τάχθηκε κατά των νέων ρυθμίσεων.

Live από τη Βουλή η συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται το φορολογικό νομοσχέδιο.

Παρέμβαση Μητσοτάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει παρέμβαση επί της συζήτησης το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.