ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ηλεκτρονική» η βουλή: Εξοπλίστηκε με οθόνες τηλεδιάσκεψης – Δείτε τις φωτογραφίες

«Ηλεκτρονική» η βουλή: Εξοπλίστηκε με οθόνες τηλεδιάσκεψης – Δείτε τις φωτογραφίες

Νέες συνθήκες – νέα… εποχή για τη βουλή.

Στην εποχή των τηλεδιασκέψεων μπήκε επισήμως από σήμερα και η Βουλή των Ελλήνων καθώς για πρώτη φορά σε επεξεργασία νομοσχεδίου η ακρόαση των φορέων γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Από το πρωί στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου όλοι οι φορείς που έχουν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους για το νομοσχέδιο του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας που εκσυγχρονίζει την περιβαλλοντική νομοθεσία, μιλούν μέσω τηλεδιάσκεψης. Στην αίθουσα της επιτροπής έχουν τοποθετηθεί οθόνες προκειμένου οι βουλευτές να βλέπουν και να ακούνε τους φορείς που τοποθετούνται.

Η Βουλή χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό που χρησιμοποίησε και το Μέγαρο Μαξίμου για το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης. Τις προηγούμενες μέρες και ο ΣΥΡΙΖΑ στην διάσκεψη των προέδρων είχε προτείνει οι συνεδριάσεις των επιτροπών να γίνονται με την μειωμένη παρουσία των βουλευτών που έχει προαποφασίσει η βουλή ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές μέλη των επιτροπών να συμμετέχουν στις συζητήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.