ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Instagram: H νέα αλλαγή που σου επιτρέπει να βρίσκεις προφίλ χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή

Instagram: H νέα αλλαγή που σου επιτρέπει να βρίσκεις προφίλ χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή

Mια μεγάλη αλλαγή έκανε πρόσφατα το Instagram, κάνοντας τα QR codes διαθέσιμα παγκοσμίως, ώστε να μπορεί ο κόσμος να ανοίγει ένα προφίλ από κάθε εφαρμογή κάμερας.

Τι σημαίνει πως το Ιnstagram έφερε τα QR codes στο app του; Πως οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν τα δικά τους QR codes, που διαβάζονται από τις περισσότερες εφαρμογές φωτογραφίας. Κι αυτό το QR code έχει τα στοιχεία σου στο Instagram.

Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι από την Ιαπωνία, με τις εταιρίες να τυπώνουν τα δικά τους QR codes και τους καταναλωτές να τα σκανάρουν με τα κινητά τους, μεταφερόμενοι αυτόματα στον λογαριασμό της επιχείρησης στο Instagram.

Για να μπεις στον κόσμο του QR code, πήγαινε στο μενού με τις ρυθμίσεις στο προφίλ σου και πάτα το «QR code». Μπορεί να βλέπεις να γράφει ακόμα «Nametag», θα γίνει όμως σε όλους κάποια στιγμή «QR code».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ιnstagram εναρμονίστηκε με τα σύγχρονα δεδομένα, καθώς πολλές μεγάλες εφαρμογές τα έχουν επιστρατεύσει ήδη, όπως το Twitter, το Facebook, το Snapchat και το Spotify.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.