ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To Facebook έχασε χρήστες στις ΗΠΑ και τον Καναδά – Γιατί;

To Facebook έχασε χρήστες στις ΗΠΑ και τον Καναδά – Γιατί;

Το πρώτο τρίμηνο του 2020 το Facebook έχει χάσει περίπου 2 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Συγκεκριμένα, μετρά 196 εκατ. χρήστες στη Βόρεια Αμερική, με την εταιρεία να αναμένει και νέα πτώση μέχρι το τέλος του έτους.

Ο λόγος είναι πως η τεράστια αύξηση που είδε στο δεύτερο τρίμηνο αποδίδεται στην πανδημία και στα lockdowns. Τώρα που η αγορά έχει ανοίξει ξανά σε ΗΠΑ και Καναδά, η πτώση θεωρείται φυσιολογική.

Στον υπόλοιπο κόσμο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στην Ασία, το Facebook συνεχίζει να προσθέτει χρήστες στο δίκτυό του με τεράστιο ρυθμό, ενώ στην Ευρώπη τα πράγματα είναι σταθερά από την αρχή της χρονιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.