ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτό το στυλ μαγιό φοριέται πολύ φέτος! (εικόνες)

Αυτό το στυλ μαγιό φοριέται πολύ φέτος! (εικόνες)

Ήδη από πέρυσι που ο οίκος agent provocateur λάνσαρε αυτό το «χιαστό» στυλ σε μαγιό, το συγκεκριμένο shape έχει αγαπηθεί κι έχει γίνει must!

Φέτος, το βρίσκεις πλέον σε πάρα πολλά brands (ελληνικά και ξένα) και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές.

xdgfgxdfg.jpg tyjdtyj.jpg fk,fkfgk.jpeg

Σε ποια όμως σωματότυπα ταιριάζει το συγκεκριμένο στυλ μαγιό;

Η απάντηση είναι εύκολη. Προφανώς μπορούν άνετα να το φοράνε οι ψιλόλιγνες, αδύνατες κοπέλες αλλά και εκείνες που μπορεί να έχουν λίγα κιλάκια παραπάνω, αρκεί να διατηρούν επίπεδη κοιλιά. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί μια κοπέλα με «κοιλίτσα» ή με λίγα πιασίματα παραπάνω, θα τα τονίσει με αυτό το μαγιό, γεγονός που δεν θα τη κολακεύκει καθόλου. Το μαγιό πρέπει να αναδεικνύει τα καλά σημεία του σώματός μας και να κρύβει τα λιγότερο όμορφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο στυλ κι αν σας ταιριάζει να το τολμήσετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.