ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νεαρός μετά από βόλτα στη θάλασσα – Ο απίστευτος λόγος της αιμορραγίας (βίντεο)

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε νεαρός μετά από βόλτα στη θάλασσα – Ο απίστευτος λόγος της αιμορραγίας (βίντεο)

Φανερά σοκαρισμένος μεταφέρθηκε νεαρός μεταφέρθηκε από την παραλία στο νοσοκομείο της Μελβούρνης.

Αποφάσισε να βάλει τα πόδια του στο νερό στην παραλία Dendy Street στο Μπράιτον για να τα ανακουφίσει, μετά από αγώνα ποδοσφαίρου.

Στην αρχή αισθάνθηκε ένα μούδιασμα το οποίο όμως απέδωσε στο κρύο νερό. Μισή ώρα αργότερα και χωρίς να έχει καταλάβει κάτι τα έβγαλε από το νερό και διαπίστωσε πως τα άκρα του ήταν γεμάτα μικρές πληγές που αιμορραγούσαν.

Ο πατέρας του Sam αποφάσισε να ερευνήσει και πήγε στην παραλία όπου σημειώθηκε το μυστηριώδες περιστατικό. Μαζί του είχε μα γυάλα και κομμάτια ωμού κρέατος. Συγκέντρωσε νερό και άμμο από το σημείο και τα έβαλε στη γυάλα μαζί με το κρέας.

Πιθανότατα να ευθύνονται οι «ψείρες» της θάλασσας για τα περίεργα δαγκώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.