ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σύλληψη ανήλικων που θα διακινούσαν κροτίδες στην Αθήνα

Σύλληψη ανήλικων που θα διακινούσαν κροτίδες στην Αθήνα

Συνελήφθησαν τρεις νεαροί, δυο εκ των οποίων ανήλικοι, οι οποίοι θα διακινούσαν την αγορά της Αθήνας στο επερχόμενο Πάσχα εκατοντάδες κροτίδες μεγάλης ισχύος.

Εξετάζεται, όμως, η πιθανότητα κάποιες από αυτές να κατέληγαν ακόμη και σε χέρια αντιεξουσιαστών!

Τις πληροφορίες για το ποιοι οργάνωναν το παράνομο εμπόριο των επικίνδυνων υλικών, εξασφάλισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών και συνέστησαν ειδικό κλιμάκιο που πήγε στην Αθήνα για να εντοπίσει τους διακινητές.

Οι τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 19, 16 και 16 χρόνων εντοπίστηκαν σε σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ, ακινητοποιήθηκαν και στα σακβουαγιάζ και τα σακίδια πλάτης που είχαν μαζί τους κατασχέθηκαν συνολικά 850 κροτίδες!

Ο ένας από τους 16χρονους οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, όπου τους παρέδωσε άλλες 42 κροτίδες, 140 παιδικά αθύρματα και τέσσερα βεγγαλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, από τις συνολικά 892 κροτίδες που κατέσχεσαν, οι 105 ήταν ιδιαίτερα μεγάλης ισχύος. Οι νεαροί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.