ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ελισάβετ και πρίγκιπας Κάρολος δυσαρεστημένοι με την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ (φωτό)

Ελισάβετ και πρίγκιπας Κάρολος δυσαρεστημένοι με την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ (φωτό)

Πριν μερικές ημέρες η 36χρονη πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, Μέγκαν Μάρκλ πόζαρε για το εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του Vanity Fair και έδωσε στο περιοδικό μια εκ βαθέων συνέντευξη για την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Είμαστε ζευγάρι και είμαστε ερωτευμένοι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η όμορφη Μέγκαν αλλά, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε μπάτλερ του παλατιού, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι δυσαρεστημένοι με την συνέντευξη της συντρόφου του έκτου στην διαδοχή του θρόνου, Χάρι.

Σύμφωνα με τον βασιλικό μπάτλερ, που μίλησε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Daily Star, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Σκωτία, δεν είχαν ενημερωθεί για την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και εξαιτίας αυτού είναι δυσαρεστημένοι, γεγονός που θα φέρει αμηχανία στην πρώτη συνάντηση της ηθοποιού με την βασίλισσα, η οποία δεν φαίνεται ότι θα αργήσει να συμβεί.

Ο μπάτλερ, που διατηρεί την ανωνυμία του και δήλωσε ότι εργάζεται για την βασιλική οικογένεια περισσότερα από 10 χρόνια, ανέφερε: «Η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν γνώριζαν ότι αυτή (η Μέγκαν) θα έδινε αυτή την συνέντευξη. Γνωρίζω πως η Αυτή Μεγαλειότης και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένοι μαζί της. Οι δυο τους μίλησαν στο κάστρο του Μπάλμοραλ και ο πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στο γιο του, Χάρι. Αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όταν η εφημερίδα ζήτησε από το παλάτι του Κένσιγκτον να σχολιάσει τις δηλώσεις του μπάτλερ, εκπρόσωπος του παλατιού διέψευσε τον ανώνυμο μπάτλερ λέγοντας: «Αυτά δεν είναι αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.