ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο Τούρκος παίκτης Μ.Οζίλ – Τον έσωσε ο Κολάσινατς!

Βίντεο: Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε ο Τούρκος παίκτης Μ.Οζίλ – Τον έσωσε ο Κολάσινατς!

Σοκ για τον αστέρα της Άρσεναλ, Μεζούτ Οζίλ! Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι καθώς βρισκόταν στο όχημά μου και ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, έσπευσε σε βοήθεια, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε!

Ο Μεζούτ Οζίλ βρέθηκε αντιμέτωπος με σκηνικό τρόμου το μεσημέρι της Πέμπτης, 25/07.2019, καθώς δέχθηκε επίθεση με αγνώστους, οι οποίοι έφεραν μαχαίρι, ενώ επέβαινε στη Mercedes G-Class του.

Ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, πετάχτηκε έξω από το όχημα, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε.

Ο Οζίλ τρομαγμένος μπήκε στο τουρκικό εστιατόριο του Λονδίνου, Λίκια, και ζήτησε βοήθεια.

«Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν», υποστήριξε ένας υπάλληλος του εστιατορίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.