ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β. Πούτιν: Εντολή για λήψη μέτρων – Να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού

Β. Πούτιν: Εντολή για λήψη μέτρων – Να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού

Εντολή για λήψη μέτρων, ώστε να αποφευχθούν οι οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού. έδωσε στο διάγγελμα που απήγγειλε το βράδυ της Πέμπτη, ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Η ρωσική κυβέρνηση και οι περιφερειακές αρχές μαζί με την Κεντρική Τράπεζα έχουν λάβει εντολή να πάρουν μέτρα για να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες που προκλήθηκαν από την εξάπλωση του κορωνοϊού», ανακοίνωσε την Παρασκευή η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

Οι οδηγίες περιλαμβάνουν επίσης μέτρα για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών, καθώς και για τη σταθερότητα και την ισορροπία των περιφερειακών προϋπολογισμών.

Επιπλέον, ο κ. Πούτιν διέταξε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στους πολίτες.

Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε επίσης από την κυβέρνηση να παρέχει στους πολίτες έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση γύρω από τον COVID-19 τόσο στη Ρωσία όσο και σε όλο τον κόσμο, καθώς και να ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού με τη βοήθεια εθελοντών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ρωσικών αρχών, στη Ρωσία υπάρχουν πάνω από 4.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ έχουν καταγραφεί και 34 θάνατοι από επιπλοκές που σχετίζονται με τον COVID-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.