ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντοπίστηκε το «κτήνος» – Αυτή είναι η νέα προεδρική λιμουζίνα του Τραμπ (βίντεο)

Εντοπίστηκε το «κτήνος» – Αυτή είναι η νέα προεδρική λιμουζίνα του Τραμπ (βίντεο)

Η άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη, προκειμένου ο πρόεδρος των ΗΠΑ να παραστεί στις εργασίες της Γ.Σ. του ΟΗΕ, έφερε μια αποκάλυψη.

Στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον Τραμπ στον πύργο του έκανε την εμφάνισή της και το νέο «Κτήνος», όπως αποκαλείται η προεδρική λιμουζίνα.

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, έτσι και το «Κτήνος 2.0» είναι κατασκευασμένο από την Cadillac και στηρίζεται σε διάφορα μοντέλα της εταιρείας, ωστόσο, οι διαφορές του από οιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο είναι τόσο μεγάλες που μόνο κατ’ ευφημισμό φέρει τον χαρακτηρισμό «αυτοκίνητο».

Μεταξύ άλλων, το «Κτήνος 2.0» είναι πλήρως θωρακισμένο και προστατευμένο από επίθεση ακόμα και με βόμβα, μπορεί να κινείται με σκασμένα και τα τέσσερα ελαστικά, διαθέτει κινητήρα ντίζελ (και για λόγους ασφαλείας), και διάφορα όπλα διασκορπισμένα στο εσωτερικό του.

Το κόστος της εξέλιξης του οχήματος -που άρχισε το 2013- έφθασε σχεδόν τα 16 εκατ. δολάρια και κάθε ένα (υπάρχουν δύο) κοστίζει πλήρως εξοπλισμένο περίπου 1,5 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.